Artikkeleita

Tatuointiaikaan valmistautuminen

Miten tulevaan tatuointiaikaan kannattaa varautua ja varustautua? Listasimme muutamia seikkoja, joilla asiakas pystyy helpottamaan tatuoijan työtä, edistämään omaa jaksamistaan tatuoimisen aikana sekä välttämään ongelmatilanteita.

Lue artikkeli

Tatuointeihin liittyvät riskit

Tatuoimiseen liittyy riskejä, joista on hyvä olla tietoinen jo tatuointia harkittaessa. Kun riskit ovat selvillä, voi niihin varautua ennalta käsin tai luopua tatuoinnin teettämisestä kokonaan, mikäli riskit tuntuvat liian suurilta.

Lue artikkeli

Hygienia tatuointityössä

Tatuointeja tehtäessä ollaan hyvin läheisesti tekemisissä kaikenlaisten veren välityksellä tarttuvien sairauksien kanssa. Millä tavoin vastuullinen ja asiantunteva ammattilainen huolehtii hygieniasta ja ehkäisee infektioita?

Lue artikkeli

Peitekuvat ja korjaustyöt

Joskus käy niin ikävästi, että tatuointi epäonnistuu, sen aihe ei enää tunnu omalta tai se halutaan jostain muusta syystä peittää täysin uudella tatuoinnilla. Peitetatuointeja tehtäessä mikä tahansa ei kuitenkaan ole mahdollista.

Lue artikkeli

Tatuointikursseista

Erilaisia yksityisten tahojen järjestämiä tatuointikursseja on ollut olemassa jo kauan, ja niiden määrä näyttää olevan kasvamaan päin. Tämä artikkeli käsittelee tatuointikurssien luonnetta ja niiden vaikutusta tatuointialaan.

Lue artikkeli

Aprillipäivän jekut

Aprillipilapäivityksiä on julkaistu facebook-sivullamme joka vuosi, ja niistä osa onkin alkanut elää omaa elämäänsä. Tähän artikkeliin on koottu kaikki julkaisemamme aprillipäivitykset sekä linkit pilan tueksi tehdyille info-sivuille.

Lue artikkeli