Ajanvaraus tatuointiin

Tatuointiajan varaaminen on mahdollista tehdä nettiajanvarauksella, paikanpäällä, puhelimitse sekä sähköpostitse. Vieraileville artisteille ei ole suoraa nettiajanvarausta, heille ajanvaraus tatuointiin onnistuu konsultaatiokäynnillä ja muilla yhteydenottomenetelmillä.

Nettiajanvaraus

Nettiajanvarauksesta löytyvät toistaiseksi vain Outin ajat tatuointeihin ja konsultaatioon. Ajanvaraukset Jylpylle ja Ankille hoidetaan paikan päällä ja sähköpostitse.

Ajanvaraus konsultaatioon

Konsultaatiossa käydään läpi ideat tulevaa tatuointia varten ja voidaan antaa hinta-arvio tatuoinnin kustannuksista. Yleensä konsultaatio johtaa tatuointiajan varaamiseen.

Varaa aika

Ajanvaraus pieneen tatuointiin

Ajanvaraus kaikkein pienitöisimmille tatuoinneille, joiden tekemiseen kuluu keskimäärin 1-2 tuntia. Varauksesta veloitetaan ennakkomaksu 50€.

Varaa aika

Ajanvaraus tatuointiin

Keskikokoisten ja suurten tatuointien ajanvaraus, ennakkomaksuna veloitetaan 150€. Peite- ja korjaustöiden varaukset ainoastaan konsultaation kautta.

Varaa aika

Tatuointi valmiista mallista

Olemme suunnitelleet tatuointina toteutettavia kuvia, jotka tehdään vain kerran. Katso sopisiko niistä jokin sinulle! Ennakkomaksu varauksesta 100€.

Selaa malleja

Muut varaustavat

Paikanpäällä

Voit tulla studiolle joko ennalta ilmoittamatta aukioloaikojemme puitteissa tai sopia nettivarauksen kautta ajan konsultaatioon. Mikäli sinulta löytyy referenssikuvia tatuointia varten, ota ne mukaasi tai lähetä ne meille sähköpostitse. Etenkin peitekuviin aikaa varattaessa suosittelemme käyntiä paikanpäällä.

Ajanvarauksen yhteydessä veloitetaan ennakkomaksu tatuointiajasta.

Meillä käy käteinen, yleisimmät maksukortit sekä studiomme lahjakortit.

Puhelimitse

Voit varata tatuointiajan myös puhelimitse ottamalla yhteyttä studiomme numeroon tai suoraan siihen artistiin, jolta haluat varata ajan. Mikäli sinulla on meillä tehty tatuointi joka on jäänyt kesken, tarvitsee viimeistelyä tai takuukorjauksen, tai mikäli haluat siirtää aikaasi tai perua sen, on asia kaikkein kätevintä hoitaa puhelimitse.

Uuden tatuoinnin ajanvarauksesta veloitetaan ennakkomaksu, joka tulee suorittaa tilisiirtona.

045-2325482

Sähköpostitse

Tatuointiajan voi varata sähköpostitse lähettämällä viestin joko studiomme sähköpostiin tai suoraan sille artistille, jolta haluat varata ajan. Kerro viestissä millaisen tatuoinnin haluat, minkä kokoisena (korkeus ja leveys tai halkaisija senteissä), ja mihin kohtaan. Mikäli sinulta löytyy referenssikuvia tatuointia varten, liitä ne viestiin liitetiedostona.

Ajanvarauksesta veloitetaan ennakkomaksu, joka suoritetaan tilisiirtona.

omenart@omenart.fi

Nettiajanvarauksen kautta ennakkomaksu hoituu sähköisesti ajanvarauksen yhteydessä. Konsultaatiovarauksista ennakkomaksua ei oteta, sillä konsultaatiokäynti ei velvoita tatuointiajan varaamiseen.

Mikäli haluat nähdä luonnoksen tatuoinnista ennen tatuointiaikaasi, sovitaan kuvan tarkastelulle erillinen ajankohta.

Tatuointiajanvaraus on sitova eikä ennakkomaksua palauteta. Tutustu ajanvarauksen ehtoihin sekä tatuoinnin teettämiseen liittyviin rajoituksiin