Ajanvaraus tatuointiin

Tatuointiajan varaaminen on mahdollista tehdä nettiajanvarauksella, paikanpäällä, puhelimitse sekä sähköpostitse. Vieraileville artisteille ei ole suoraa nettiajanvarausta, heille ajanvaraus tatuointiin onnistuu konsultaatiokäynnillä ja muilla yhteydenottomenetelmillä.

Nettiajanvaraus

Nettiajanvaraus on väliaikaisesti poissa käytöstä koronaepidemian vuoksi. Ajanvarauksia hoidetaan ainoastaan puhelimitse ja sähköpostitse. Lisätietoa

Muut varaustavat

Paikanpäällä

Koronaepidemian vuoksi emme tällä hetkellä hoida ajanvarauksia ja konsultaatioita paikanpäällä. Lisätietoa

Ajanvarauksen yhteydessä veloitetaan ennakkomaksu tatuointiajasta.

Meillä käy käteinen, yleisimmät maksukortit sekä studiomme lahjakortit.

Puhelimitse

Voit varata tatuointiajan myös puhelimitse ottamalla yhteyttä studiomme numeroon tai suoraan siihen artistiin, jolta haluat varata ajan. Mikäli sinulla on meillä tehty tatuointi joka on jäänyt kesken, tarvitsee viimeistelyä tai takuukorjauksen, tai mikäli haluat siirtää aikaasi tai perua sen, on asia kaikkein kätevintä hoitaa puhelimitse.

Uuden tatuoinnin ajanvarauksesta veloitetaan ennakkomaksu, joka tulee suorittaa tilisiirtona.

045-2325482

Sähköpostitse

Tatuointiajan voi varata sähköpostitse lähettämällä viestin joko studiomme sähköpostiin tai suoraan sille artistille, jolta haluat varata ajan. Kerro viestissä millaisen tatuoinnin haluat, minkä kokoisena (korkeus ja leveys tai halkaisija senteissä), ja mihin kohtaan. Mikäli sinulta löytyy referenssikuvia tatuointia varten, liitä ne viestiin liitetiedostona.

Ajanvarauksesta veloitetaan ennakkomaksu, joka suoritetaan tilisiirtona.

omenart@omenart.fi

Nettiajanvarauksen kautta ennakkomaksu hoituu sähköisesti ajanvarauksen yhteydessä. Konsultaatiovarauksista ennakkomaksua ei oteta, sillä konsultaatiokäynti ei velvoita tatuointiajan varaamiseen.

Mikäli haluat nähdä luonnoksen tatuoinnista ennen tatuointiaikaasi, sovitaan kuvan tarkastelulle erillinen ajankohta.

Tatuointiajanvaraus on sitova eikä ennakkomaksua palauteta. Tutustu ajanvarauksen ehtoihin sekä tatuoinnin teettämiseen liittyviin rajoituksiin