Ajanvaraus tatuointiin

Tatuointiajan varaaminen on mahdollista tehdä paikanpäällä, puhelimitse sekä sähköpostitse. Osalle artisteista varauksen pystyy tekemään myös nettiajanvarauksen kautta.

Ajanvaraus Ankille

Anki tekee graafisia tatuointeja, kuten linearttia, dotworkkia ja kuvituksia, sekä väreillä että harmaasävyissä. Myös vanhojen tatuointien korjauksia ja helpohkoja peitekuvia.

Lue lisää

Ajanvaraus Outille

Outi tekee ensisijaisesti neo-traditionaalisia kuvia ja realismia väreillä ja harmaasävyisenä. Outilla on myös runsaasti kokemusta peitekuvien toteuttamisesta.

Lue lisää

Ajanvaraus Reetalle

Junioritatuoijamme Reetta tekee ensisijaisesti omaa tyyliään vastaavia kuvia. Reetta ei toistaiseksi tatuoi haastavampia paikkoja kuten sormia, jalkapöytää tai taipeita.

Lue lisää

Tatuointi valmiista mallista

Artistimme ovat suunnitelleet tatuointina toteutettavia kuvia, jotka tehdään vain kerran. Katso sopisiko niistä jokin sinulle!

Selaa malleja

Yleiset varaustavat

Paikanpäällä

Voit tulla studiolle joko ennalta ilmoittamatta aukioloaikojemme puitteissa tai sopia nettivarauksen kautta ajan konsultaatioon. Mikäli sinulta löytyy referenssikuvia tatuointia varten, ota ne mukaasi tai lähetä ne meille sähköpostitse. Etenkin peitekuviin aikaa varattaessa suosittelemme käyntiä paikanpäällä.

Ajanvarauksen yhteydessä veloitetaan ennakkomaksu tatuointiajasta.

Meillä käy käteinen, yleisimmät maksukortit sekä studiomme lahjakortit.

Puhelimitse

Voit varata tatuointiajan myös puhelimitse ottamalla yhteyttä studiomme numeroon tai suoraan siihen artistiin, jolta haluat varata ajan. Mikäli sinulla on meillä tehty tatuointi joka on jäänyt kesken, tarvitsee viimeistelyä tai takuukorjauksen, tai mikäli haluat siirtää aikaasi tai perua sen, on asia kaikkein kätevintä hoitaa puhelimitse.

Uuden tatuoinnin ajanvarauksesta veloitetaan ennakkomaksu, joka tulee suorittaa tilisiirtona.

045-2325482

Sähköpostitse

Tatuointiajan voi varata sähköpostitse lähettämällä viestin joko studiomme sähköpostiin tai suoraan sille artistille, jolta haluat varata ajan. Kerro viestissä millaisen tatuoinnin haluat, minkä kokoisena (korkeus ja leveys tai halkaisija senteissä), ja mihin kohtaan. Mikäli sinulta löytyy referenssikuvia tatuointia varten, liitä ne viestiin liitetiedostona.

Ajanvarauksesta veloitetaan ennakkomaksu, joka suoritetaan tilisiirtona.

omenart@omenart.fi

Mikäli haluat nähdä luonnoksen tatuoinnista ennen tatuointiaikaasi, sovitaan kuvan tarkastelulle erillinen ajankohta. Kuvia ei toimiteta sähköisesti, vaan niitä voi tulla katsomaan paikan päälle.

Tatuointiajanvaraus on sitova eikä ennakkomaksua palauteta. Tutustu ajanvarauksen ehtoihin sekä tatuoinnin teettämiseen liittyviin rajoituksiin