Meillä myytävät tuotteet

Voit hankkia studioltamme palveluidemme lisäksi myös lahjarahakortteja, tatuointien jälkihoitotuotteita sekä Koreena Design -korvakoruja.

Lahjarahakortit

Olemme luopuneet perinteisistä tatuointilahjakorteista ja siirtyneet lahjarahakorttien myyntiin. Lahjarahakortti on onnittelukortti, jonka väliin voit laittaa käteistä tatuoinnin hankintaa varten.

Lahjarahakortin hyödyt perinteiseen lahjakorttiin verrattuna:

-Ei voimassaoloaikaa: Rahan voi käyttää vaikka kortti unohtuisi pöytälaatikkoon useammaksi vuodeksi

-Kortin väliin voi laittaa minkä verran rahaa tahansa: Jos tatuointi maksaa vähemmän, ei ylimääräinen mene hukkaan

-Ei sitoutumista tatuointiliikkeeseen tai tatuoijaan, kortissa on ainoastaan suositus studiosta

-Ei sitoutumista tatuoinnin hankintaan: Jos lahjan saaja ei halua tai pysty ottamaan tatuointia, hän voi käyttää rahan jollain muulla tavalla.

Lahjarahakortteja on tällä hetkellä tarjolla kuudella kuvavaihtoehdolla ja niiden hinta on 1,50€/kpl.

-Nykyisen maailmantilanteen vuoksi ja yrittäjyyden haasteiden lisääntyessä lahjakortteihin sitoutuminen on entistä haastavampaa. Jos lahjakortin voimassaoloaika on vuoden ja lahjan saaja käyttää sen viimeisenä päivänä ajanvarauksen yhteydessä artistille, jolla on vuoden jono, kuluu lahjakortin myynnistä kaksi vuotta tatuoinnin toteuttamiseen. Tässä ajassa voi ehtiä tapahtumaan mitä tahansa niin tatuointiliikkeelle, tatuoijalle kuin lahjakortin saajalle.

-Uusien EU-säädösten mukaan asiakasta tulee tiedottaa tatuointeihin liittyvistä riskeistä ja selvittää, onko tatuoinnin teettämiseen esteitä esim. asiakkaan terveydentilan puolesta, ennen tatuointiin sitoutumista. Lahjakortti sitouttaa asiakkaan tatuointiin jo ennen kuin tämä on yhteydessä tatuoijaan tai tatuointiliikkeeseen, jolloin lakia ei käytännössä pystytä noudattamaan.

-Kirjanpitomme mukaan kaikki lahjakortit eivät palaudu studiolle, jolloin niihin käytetty raha menee lahjan antajalta hukkaan. Syitä voi olla lukuisia: Lahjakortti saattaa unohtua tai kadota, tai lahjan saaja ei halua tatuointia muttei myöskään anna lahjakorttia eteenpäin. Tämä on toki helppoa rahaa meille, mutta ikävää asiakkaan kannalta.

-Olemme myös törmänneet tilanteisiin, joissa lahjakortin saanut asiakas kyllä haluaisi tatuoinnin, muttei tiedä minkälaisen. Lahjakortti voimassaoloaikoineen voi tällöin aiheuttaa paineita ja stressiä päätöksenteossa. On ollut myös tapauksia, joissa asiakas olisi halunnut sellaisen tatuoinnin, jota meidän studiolla ei olla pystytty toteuttamaan. Koska lahjakorttia ei voi käyttää missä tahansa, ei asiakasta voi tällaisessa tilanteessa ohjata sellaiseen liikkeeseen, jossa tatuointi onnistuisi tämän toiveiden mukaan, vaan toteutuksesta joudutaan joko tinkimään tai asiakas joutuu miettimään kokonaan uuden vaihtoehdon alkuperäisen ajatuksensa tilalle.

Tiedostamme, että osa lahjakorttia hankkivista asiakkaista haluaisi, että lahjan vastaanottaja käyttää saamansa rahan nimenomaan tatuoinnin hankintaan ja juuri siinä studiossa, josta lahjakortti on hankittu. Lahjan antaja voi kokea, ettei lahja täytä tarkoitustaan, jos raha käytetään tatuoinnin sijasta esimerkiksi leivänpaahtimeen. Tatuointi on kuitenkin niin suuri henkilökohtainen hankinta, ettei sen teettämistä voi velvoittaa keneltäkään. Siksi on parempi, että rahalla voi ennemmin ostaa vaikkapa sen leivänpaahtimeen, kuin jättää lahja tyystin käyttämättä -tai pahimmillaan käyttää se tatuointiin, jota ei oikeasti halua.

Tatuoinnin jälkihoitotuotteet

Studiollamme on myynnissä muutamia hyviksi kokemiamme tatuoinnin hoitotuotteita. Nämä sopivat tatuointien lisäksi myös yleisesti ihon ja ihovaurioiden hoitoon.

Lucky Aki's Magic Touch Tattoo wax

Kotimainen ja vegaaninen tatuointivaha, joka sisältää ainoastaan luontaisia raaka-aineita. Purkki mahtuu kokonsa ansiosta näppärästi taskuun tai laukkuun, säilytys huoneenlämmössä.

Easytattoo Tattoo Cream

Meillä pisimpään myynnissä ollut kestosuosikki, helposti levittyvä ja helppokäyttöinen tatuointivoide joka ei tahraa vaatteita eikä tunnu tahmealta iholla. Allergeenivapaa. Saatavilla 20ml, 50ml ja 100ml pakkauksissa sekä 4ml annospusseina.

Easytattoo Natural

Vegaaninen tatuointivaha, joka sisältää vain luontaisia ainesosia. Levitetään puhtaalle ja kuivalle tatuoinnille 2-3 kertaa päivässä kevyesti hieroen. Hyvin riittoisa ja kevyt voide kauniissa pakkauksessa.

Hornet Solar Cream Aftercare Spray

Tatuoinnin jälkihoitosuihke 50 kertoimen aurinkosuojalla. Tämä on ainoa tiedossamme oleva aurinkosuojan sisältävä tatuoinnin jälkihoitotuote; Muita aurinkosuojia saa käyttää vasta tatuoinnin parannuttua. Suihketta annostellaan tatuointiin 3-5 kertaa päivässä ja se kulkee pienen kokonsa ansiosta kätevästi mukana taskussa tai laukussa.

Koreena Design -korvakorut

Reetan valmistamat kotimaiset, koivuvaneriset korvakorut ovat näyttäviä ja sopivat kuva-aiheiltaan kenen tahansa tatuointeja rakastavan korviin ja koruvalikoimaan! Korumalleissa ei ole säästelty värejä ja aiheita löytyy maagisista esineistä söpöihin eläimiin sekä tatuointi -tyylisiin designeihin. Koreena Designen yhtenä tärkeänä arvona on yhdenvertaisuus: Jokaisella on lupa olla koreena!

Korvakorujen koukut ja tapit ovat ruostumatonta terästä. Vaneriosat ovat PEFC- ja FSC-sertifioitua suomalaista koivuvaneria. Kaksipuoleinen painatus.