Meillä myytävät tuotteet

Voit hankkia studioltamme palveluidemme lisäksi myös lahjakortteja ja tatuointien jälkihoitotuotteita.

Lahjakortit

Myymme tatuointilahjakortteja vapaasti valittavalle summalle 12kk voimassaoloajalla.

Lahjakortin voi tulla ostamaan studioltamme milloin tahansa aukioloaikojen puitteissa. Voimme myös lähettää lahjakortin postitse siinä tapauksessa, jos lahjakortin hankkija ei pääse noutamaan korttia studiolta ja maksaa sen ensin tilillemme. Valitettavasti emme kuitenkaan pysty antamaan takeita siitä, miten kortti postin mukana kulkee.

Lahjakortin voi hankkia mille summalle tahansa. Mikäli tatuoinnin kokonaishinta ylittää lahjakortin arvon, maksaa asiakas erotuksen. Mikäli lahjakortin arvo ylittää tatuoinnin hinnan, ei yli menevää osuutta palauteta rahana. Ylimenevä osuus voidaan korvata jälkihoitotuotteilla tai uudella lahjakortilla. Lahjakortti kannattaa käyttää jo tatuointiaikaa varattaessa ennakkomaksun yhteydessä, jotta sen saa hyödynnettyä kokonaisuudessaan tatuoinnin hinnassa.

Lahjakortit ovat pääsääntöisesti voimassa vuoden ajan myyntipäivästä lukien. Joulun alla pukinkonttiin hankittavien lahjakorttien voimassaoloaika merkitään alkamaan jouluaatosta. Tatuointia ei tarvitse saada teetettyä lahjakortin voimassaoloajan puitteissa; Riittää, että sinä aikana tulee kortin kanssa varaamaan ajan liikkeeseemme.

Hankituista lahjakorteista ei palauteta rahoja takaisin, joten lahjan hankkijan kannattaa ennen kortin ostamista selvittää, onko lahjan saaja todellakin valmis sen hyödyntämään. Lahjakortti ei ole henkilökohtainen, joten sen voi myydä eteenpäin tai antaa jollekin toiselle käytettäväksi. Lahjakortin sisältämä etu on käytettävissä ainoastaan lahjakorttia vastaan.

Minkä hintaisia lahjakortit ovat?

- Tatuointilahjakortteja myydään vapaasti valittavalle summalle ilman lähtöhintaa. Kortin arvo on sama kuin siitä maksettu hinta. Halutessaan lahjakortin voi siis ostaa vaikka eurolla, mutta suosittelemme vähintään 10-15€ summaa jolla lahjan vastaanottaja saa hankittua ainakin tatuoinnin hoitotuotteen.

Lahjakorttini tatuointia varten on enää kuukauden voimassa, mutta haluamalleni artistille on jonoa kaksi kuukautta!

- Ei huolta! Itse tatuointia ei tarvitse saada teetettyä lahjakortin voimassaoloajan puitteissa, riittää että sinä aikana tulee kortin kanssa varaamaan ajan liikkeeseemme.

Sain lahjakortin liikkeeseenne, mutta en halua tatuointia. Saanko lunastettua lahjakortin rahana?

- Hankituista lahjakorteista ei palauteta rahoja takaisin, joten lahjan hankkijan kannattaa ennen kortin ostamista selvittää, onko lahjan saaja todellakin valmis sen hyödyntämään.

- Lahjakortti ei ole henkilökohtainen, joten sen voi myydä eteenpäin tai antaa jollekin toiselle käytettäväksi.

Sain lahjakortin studioonne, mutta kadotin sen! Mitä teen?

- Valitettavasti lahjakortti täytyy olla mukana kun sen haluaa käyttää, sillä ilman lahjakorttia emme pysty todentamaan että asiakas on sen omaan käyttöönsä saanut. Vaikka lahjakortista olisi kuitti tallella ja myyntipäivän perusteella pystyisimme kartoittamaan mistä kortista mahdollisesti on kyse, ja kortin numeron perusteella (jota ei näy kuitissa, vaan lukee ainoastaan kortissa) mistä kortista varmuudella on kyse, niin väärinkäytösten ehkäisemiseksi emme kuitenkaan voi myöntää kortin tarjoamaa hyötyä asiakkaalle, jolla ei ole korttia hallussaan.

Tatuoinnin jälkihoitotuotteet

Studiollamme on myynnissä muutamia hyviksi kokemiamme tatuoinnin hoitotuotteita. Nämä sopivat tatuointien lisäksi myös yleisesti ihon ja ihovaurioiden hoitoon.

Lucky Aki's Magic Touch Tattoo wax

Kotimainen ja vegaaninen tatuointivaha, joka sisältää ainoastaan luontaisia raaka-aineita. Purkki kulkee kokonsa ansiosta näppärästi sekä taskussa että laukussa, säilytys huoneenlämmössä.

Easytattoo Tattoo Cream

Meillä pisimpään myynnissä ollut kestosuosikki, helposti levittyvä ja helppokäyttöinen tatuointivoide joka ei tahraa vaatteita eikä tunnu tahmealta iholla. Allergeenivapaa. Saatavilla 50ml ja 100ml pakkauksissa sekä 4ml annospusseina.

Easytattoo Natural

Vegaaninen tatuointivaha, joka sisältää vain luontaisia ainesosia. Levitetään puhtaalle ja kuivalle tatuoinnille 2-3 kertaa päivässä kevyesti hieroen. Hyvin riittoisa ja kevyt voide kauniissa pakkauksessa.