Tatuoinnit vakaalla ammattitaidolla

Oli kyseessä sitten valmis kuva, custom-kuva, peitekuva tai korjaustyö; toteutamme tatuointisi tarkasti ja huolellisesti sen suunnittelua myöten. Voit etsiä referenssejä tatuointiisi kuvakirjastostamme tai tuoda kuvia ja luonnoksia mukanasi. Pohjamateriaali ei kuitenkaan ole välttämättömyys, sillä pystymme suunnittelemaan kuvasi myös pelkän idean pohjalta.

Varausehdot ja rajoitukset

Tutustu tatuointiajanvarauksen ehtoihin sekä tatuoinnin tekemiseen liittyviin rajoituksiin ennen tatuointiajan varaamista.

Lue lisää

Tatuointiajan varaaminen

Ajanvarauksen voi tehdä paikanpäällä, nettivarauksella, puhelimitse tai sähköpostitse. Ikäraja tatuointiin on 18 vuotta.

Varaa aika

Tatuoinnin hoito

Tuore tatuointi on avohaava, joka vaatii oikeanlaiset hoitotoimenpiteet parantuakseen hyvin ja nopeasti.

Lue hoito-ohjeet

Tatuointien hinnoittelu

Tatuointien lähtöhinta on 100€. Tatuointityöstä veloitamme keskimäärin 100€/h. Normaalisti yhden koko päivän työ maksaa siis 500€, tavallista pidempi työpäivä enemmän.

Tatuointiajanvarauksen yhteydessä perimme ennakkomaksun, joka on 50-150€ varatun ajan pituudesta riippuen. Ennakkomaksu sisältyy aina antamaamme arvioon tatuoinnin kustannuksista, mukaanlukien edellä mainittuun tuntitaksaan.

Pääsääntöisesti tatuoinnin tekemiseen kuluu aina sitä enemmän aikaa mitä suurempi, monivärisempi, täyteläisempi ja yksityiskohtaisempi se on. Tekoaikaan vaikuttaa myös se, miten paljon iho venyy tatuoitavalta alueelta, kuinka paljon taukoja pidetään ja miten hyvin asiakas pystyy olemaan aloillaan.

Tarvittaessa tatuointi voidaan pyrkiä toteuttamaan myös asiakkaan asettaman budjetin rajoissa.

Mikäli haluat hinta-arvion suunnittelemastasi tatuoinnista, tule juttelemaan siitä studiollemme ja ota suunnitelmaasi liittyvä kuvamateriaali mukaasi. Hinta-arvion antaminen puhelimitse tai sähköpostitse on vaikeaa, joskus jopa mahdotonta ilman kaikkea siihen tarvittavaa taustatietoa.