Tatuoinnit vakaalla ammattitaidolla

Oli kyseessä sitten valmis kuva, custom-kuva, peitekuva tai korjaustyö; toteutamme tatuointisi tarkasti ja huolellisesti sen suunnittelua myöten. Voit etsiä referenssejä tatuointiisi kuvakirjastostamme tai tuoda kuvia ja luonnoksia mukanasi. Pohjamateriaali ei kuitenkaan ole välttämättömyys, sillä pystymme suunnittelemaan kuvasi myös pelkän idean pohjalta.

Varausehdot ja rajoitukset

Tutustu tatuointiajanvarauksen ehtoihin sekä tatuoinnin tekemiseen liittyviin rajoituksiin ennen tatuointiajan varaamista.

Lue lisää

Tatuointiajan varaaminen

Ajanvarauksen voi tehdä paikanpäällä, nettivarauksella, puhelimitse tai sähköpostitse. Ikäraja tatuointiin on 18 vuotta.

Varaa aika

Tatuoinnin hoito

Tuore tatuointi on avohaava, joka vaatii oikeanlaiset hoitotoimenpiteet parantuakseen hyvin ja nopeasti.

Lue hoito-ohjeet

Tatuointien hinnoittelu

Tatuointien hinnat vaihtelevat artistikohtaisesti, veloitamme työstä siihen kuluneen ajan mukaan. Lähtöhinta on 100-120€ artistista riippuen.

Tatuointiajanvarauksen yhteydessä perimme ennakkomaksun, joka on 50-150€ varatun ajan pituudesta riippuen. Ennakkomaksu sisältyy aina antamaamme arvioon tatuoinnin kustannuksista.

Pääsääntöisesti tatuoinnin tekemiseen kuluu aina sitä enemmän aikaa mitä suurempi, monivärisempi, täyteläisempi ja yksityiskohtaisempi se on. Tekoaikaan vaikuttaa myös se, miten paljon iho venyy tatuoitavalta alueelta, kuinka paljon taukoja pidetään ja miten hyvin asiakas pystyy olemaan aloillaan.

Tarvittaessa tatuointi voidaan pyrkiä toteuttamaan myös asiakkaan asettaman budjetin rajoissa.

Mikäli haluat hinta-arvion suunnittelemastasi tatuoinnista, tule juttelemaan siitä studiollemme ja ota suunnitelmaasi liittyvä kuvamateriaali mukaasi. Hinta-arvion antaminen puhelimitse tai sähköpostitse on vaikeaa, joskus jopa mahdotonta ilman kaikkea siihen tarvittavaa taustatietoa.

Usein kysyttyjä kysymyksiä tatuointipalveluistamme

Kysymykset on lajiteltu aihepiireittäin.
 

Voinko maksaa kortilla?

- Kaikilla artisteillamme on käytössä Zettle -korttimaksulaite, joten maksaminen yleisimmillä maksu- ja luottokorteilla onnistuu.

- Vierailevilla artisteilla korttimaksumahdollisuutta ei välttämättä ole.

Minulla ei ole riittävästi rahaa tatuointiin. Onko se mahdollista maksaa osissa tai jälkeenpäin?

- Valitettavasti emme myönnä luottoa tatuoinnin maksamiseen. Tämä koskee kaikkia asiakkaitamme riippumatta siitä, kuinka paljon tatuointeja on meillä mahdollisesti teettänyt. Mikäli palvelua ei pysty maksamaan varatun ajan yhteydessä, täytyy tatuointiin sopia uusi ajankohta.

- Useamman päivän kestävissä tatuointiprojekteissa koko tatuointia ei laskuteta ensimmäisellä kerralla, vaan tatuointityöstä maksetaan toteutuneiden tuntien perusteella sitä mukaa, kun työ etenee. Tatuointikertoja on mahdollista sopia siten, että niiden välissä on aikaa säästää rahaa seuraavaa kertaa varten.

Saanko ennakkomaksun takaisin, jos tatuointiaika peruuntuu?

- Jos tatuointiaika peruuntuu tatuoijan toimesta eikä uutta aikaa saada sovittua, saa ennakkomaksun takaisin kuittia vastaan. Muussa tapauksessa ennakkomaksua ei palauteta.

- Mikäli tatuoija on aloittanut kuvan suunnittelun ennen tatuointiajan peruuntumista ja asiakas on saanut luonnoksen haltuunsa esim. sähköpostitse tai ottamalla siitä valokuvan, voidaan suunnittelutyön kulut vähentää palautettavasta ennakkomaksusta.

- Jos tatuointiaikaa siirretään eteenpäin peruuttamisen sijaan, se onnistuu ennakkomaksua menettämättä mikäli peruuntuneelle ajalle ehditään hankkia uusi asiakas (viimeistään kolmea vuorokautta ennen tatuointiaikaa) tai mikäli ajan siirtämiselle on riittävän painava syy. Varatun ajan siirtämisestä tulisi ilmoittaa puhelimitse, jotta uusi aika saadaan sovittua saman tien. Mikäli uutta tatuointiaikaa ei sovita varatun ajan siirtämisen yhteydessä, on kyseessä tatuointiajan peruutus, jolloin uudesta varauksesta voidaan periä uusi ennakkomaksu. Tatuointiaikaa voi siirtää ennakkomaksua menettämättä kaksi kertaa, kolmannella kerralla peritään uusi ennakkomaksu.

Entä jos ennakkomaksua ei olekaan maksettu?

- Ennakkomaksu tulisi maksaa viikon kuluessa tatuointiajan sopimisesta. Varaus raukeaa mikäli ennakkomaksua ei ole suoritettu sovitusti.

En ole vielä täysi-ikäinen, saanko teiltä tatuoinnin vanhemman luvalla?

- Valitettavasti et. Ikäraja tatuoinnin teettämiseen on 18, emmekä tatuoi alaikäisiä edes vanhempien suostumuksella. Nuoren henkilön on pystyttävä todistamaan ikänsä tarvittaessa.

Entä jos vanhempi varaa ajan ja tulee mukaan kun tatuointia tehdään?

- Tässäkään tapauksessa emme tatuoi alaikäistä. Itse asiassa voimme kieltäytyä palvelemasta myös sellaista täysi-ikäistä, joka ei kykene hoitamaan asioitaan itsenäisesti.

Kaveri teki minulle tatuoinnin mutta siitä tuli huono, saisiko sitä korjattua vaikka olen vielä alaikäinen?

- Ikärajan kannalta ei ole merkitystä, onko nuorella tatuointeja jo ennestään. Emme tee alaikäisille myöskään jo olemassa olevien tatuointien peite- tai korjaustöitä.

Voinko ottaa lapseni mukaan teille tullessani?

- Studiomme palvelut ovat K-18 jonka johdosta lapsiystävällisyyttä ei ole huomioitu liiketilamme sisustuksessa. Studiolta ei löydy virikkeitä leikki-ikäisille, kalusteet eivät kestä kiipeilyä ja osa esillä olevasta kuvastosta ei sovellu lasten nähtäväksi. Etenkin työpisteissä säilytetään myös vaarallisia esineitä, kuten kemikaaleja ja käytettyjä neuloja.

Lasten hoitaminen ja vahtiminen on käytännössä mahdotonta tatuoimisen aikana ja haastavaa myös lyhyemmällä käynnillä. Aikuisen mittakaavassa nopeakin käynti kuten tatuointikonsultaatio voi vilkkaammille lapsille olla vaikea sietää. Levottomien lasten läsnäolo häiritsee sekä asiakkaiden että henkilökunnan keskittymistä.

Ei ole myöskään tavatonta, että jotakuta tatuoitavana olevaa asiakasta voi alkaa heikottaa ja hän saattaa pyörtyä. Tällaisen tilanteen todistaminen voi lapselle olla hyvin pelottava ja huolta aiheuttava kokemus.

Näistä syistä toivomme, että käytät suurta harkintaa kun mietit, voitko ottaa lapsesi mukaan esim. konsultaatioon tai tatuointikuvaa katsomaan. Tatuointiajalle lapsen mukaan ottaminen on ehdottomasti kielletty.

Saanko nähdä etukäteen minulle suunniteltavan tatuointikuvan?

- Kuvan esikatselusta sovitaan aina tatuointiajan varauksen yhteydessä. Osa artisteistamme suunnittelee tatuointikuvat hyvissä ajoin etukäteen, jolloin kuvan katselulle voidaan sopia erillinen aika ennen tatuoinnin toteuttamista etenkin, jos tatuointiaikaan on runsaasti aikaa. Kuvan esikatselu on mahdollista ainoastaan paikan päällä, emme lähetä kuvia sähköisesti.

- Osa artisteistamme tekee kuvat vasta tatuointipäivää varten, jolloin kuvan katselu etukäteen ei ole mahdollista.

Tatuointini värit haalistuivat parantumisen aikana/huomasin kohtia, joita tarvitsee korjata.

- Tatuoinneissamme on laatutakuu. Takuukorjaus sisältyy tatuoinnin hintaan, mikäli ei ole syytä epäillä että tatuoinnin laatu olisi kärsinyt vääränlaisen hoidon tai hoidon laiminlyönnin vuoksi, ellei muuta ole sovittu. Esim. sormitatuoinneille takuuta ei välttämättä myönnetä, sillä niiden osalta on etukäteen tiedossa, ettei väri välttämättä pysy. Kun tatuointi on täysin parantunut (noin kuukauden kuluttua sen teettämisestä), tutki onko siinä kohtia jotka tarvitsevat lisää väriä tai ehostusta. Mikäli tatuointi kaipaa korjausta, varaa aika värin lisäykseen saman tien. Takuu ei ole elinikäinen, vaan aika korjaukseen tulisi varata suhteellisen pian tatuoinnin teettämisen jälkeen.

Miksei tatuointini ole päässyt esille galleriaanne?

- Osa tatuoinneista päätyy esille nettisivujemme galleriaan sekä instagramiin ja facebookiin. Näitä päivitetään sen mukaan, miten muilta kiireiltä ehditään. Kuvien suuren määrän vuoksi kaikkein tyypillisimpiä tatuointiaiheita ei yleensä laiteta esille, ja usein myös sellaiset kuvat jäävät julkaisematta, joiden esille laitto vaatii paljon editointia. Tällaisia ovat esim. käden tai jalan ympäri kiertyvät kuvat, sekä kuvat joista ei ole onnistuttu saamaan riittävän laadukasta valokuvaa.

Toteutatteko teillä teetettyjä tatuointikuvia muille asiakkaillenne?

- Suurin osa kaikista meillä toteutettavista tatuointikuvista on custom-töitä, jotka suunnitellaan kutakin asiakasta varten. Emme toteuta tällaisia kuvia samanlaisena muille asiakkaille, paitsi silloin kun kyseessä ovat asiakkaat jotka haluavat yhdenmukaiset kuvat iholleen. Jos joku varaa meiltä ajan tatuointiin ja antaa ainoana referenssinä meillä jo teetetyn tatuoinnin, teemme siitä muunnellun version. Emme kopioi myöskään muissa liikkeissä toteutettuja tatuointeja, vaan pyrimme tekemään jokaisesta kuvasta yksilöllisen version.

Galleriassanne on kuva, jonka haluan tatuoida myös itselleni.

- Koska suuri osa tekemistämme kuvista on asiakkaillemme henkilökohtaisesti suunniteltuja, niin toivomme, ettei niitä kopioitaisi sellaisenaan. Custom-työnä tehtyjen tatuointien kopioiminen on paitsi moraalisesti kyseenalaista, myös tekijänoikeusrikkomus.