Aprillipäivän jekut

Aprilli on meille yksi vuoden kohokohdista, joten pilapäivityksiä on julkaistu facebook-sivullamme joka vuosi. Ideoita aprillipiloiksi kirjataan ylös aina jos niitä mieleen juolahtaa, ja valmistellaan julkaisua varten toisinaan ihan ajan kanssa. Joinakin vuosina jekut ovat olleet uskomattomuudestaan huolimatta niin uskottavia, että niiden perään on kyselty pitkänkin ajan kuluttua. Mutta ei, meillä ei ole haaraliikettä Tervakoskella, eikä sitä näppärää tatuointien poistomenetelmää ;)

Tähän artikkeliin on koottu kaikki julkaisemamme aprillipäivitykset ja linkit pilan tueksi tehdyille info-sivuille.

1.4.2010

Tällä hetkellä ensimmäiset vapaat ajat ajoittuvat lokakuulle 2011. Tästä johtuen otamme uusia ajanvarauksia vastaan vasta ensi vuoden alusta.

1.4.2011

Jatkuvasti kasvavan asiakaskuntamme innoittamana avaamme kevään aikana haaraliikkeen Tervakoskelle! Ajanvarauksia uuteen liikkeeseen aletaan ottaa vastaan huhtikuun loppupuolella, kannattaa siis olla valppaana mikäli haaveissa on saada näyttävä kuva rantakelejä varten!

1.4.2012

Meidän liike on valittu kahden muun tatuointiliikkeen ohella uuteen suomalaiseen tositv-sarjaan! Sarjan ideana on esitellä muutaman erityyppisen studion arkea ja tämän päivän trendejä kuva-aiheiden valinnassa, kuvattavaksi pääsevät asiakkaat saavat myös oman harkintansa mukaan kertoa tatuointiensa taustalla olevia tarinoita.

Kuvauspäivistä sovitaan tuotantoyhtiön kanssa huhtikuun aikana ja tatuointiaikansa kuvauspäiville varanneilta asiakkailta pyydetään lupa kuvaamiseen - ketään ei siis kuvata jos kuvausryhmän läsnäolo tuntuu epämiellyttävältä. Tavoitteenamme on kuitenkin saada mukaan mahdollisimman monenlaisia asiakkaita tatuointeineen, joten toivomme että mahdollisimman moni innostuisi osallistumaan sitä pyydettäessä :)

1.4.2013

Haluatko eroon vanhasta (tai uudesta) tatuoinnistasi? Tarjoamme nyt myös tatuointien poistamista uuden menestystuotteen EXink:in voimin! EXink on muita poistomenetelmiä kivuttomampi, tehokkaampi, nopeampi ja edullisempi tapa tatuoinnin poistamiseen.

Lue lisää kotisivuiltamme: EXink

EXink tuotekuva

1.4.2014

Testamenttaa ihosi meille!

Suomessa voi nykyään liittää elinluovutustestamenttiinsa toiveen, että iho luovutetaan kuoleman jälkeen tatuointistudioiden käyttöön. Tatuoimatonta ihoa voidaan hyödyntää tatuointiharjoittelussa, kun taas tatuoitu iho voidaan balsamoida ja ripustaa seinälle tai sitä voidaan käyttää peitekuvien treenaamisessa. Testamenttiin voi kirjata myös, mihin studioon tai studioihin ihonsa testamenttaa, joten tatuoinnit on mahdollista jakaa ne tehneille artisteille.

Meidän mielestämme tämä on aivan tavattoman hieno homma, joten tästä lähin annamme 10% alennuksen kaikille jotka tekevät elinluovutustestamentin meidän hyväksemme ja näyttävät siitä todisteen tatuointia tehtäessä.

Tätä tiedotusta saa jakaa! :)

1.4.2015

omenArt laajentaa palveluvalikoimaansa tarjoamalla tästä lähin myös tatuointialan kursseja! Käy kotisivuillamme tutustumassa kurssitarjontaamme ja jaa linkkiä eteenpäin, jos tiedät tuttavapiiristäsi jonkun joka olisi näistä kiinnostunut, tai kommentoi alle jos sinua kiinnostaisi ilmoittautua vapaaehtoiseksi harjoitusasiakkaaksi ilmaista tatuointia, lävistystä tai taskurahaa vastaan ;)

Niin ja ne kurssithan löytyvät täältä: omenAcademy

1.4.2016

Maailmalla suosiotaan kasvattavat Eyediver ja Eyelid -lävistykset ovat rantautuneet Suomeen ja tulevat myös osaksi meidän lävistysvalikoimaamme! Kaisa osallistuu Helsingissä järjestettävälle silmän ja silmäluomen lävistämiseen ohjaavalle kurssille huhtikuun aikana ja jatkaa harjoittelua sen jälkeen studiollamme.

Jos haluat aitoa pilkettä silmäkulmaan pelkällä korun hinnalla, voit ennakkoilmoittautua Kaisan koekaniiniksi kirjoittamalla tähän päivitykseen kommentin "Tarjoudun koekaniiniksi!"

Ja toki tätä ilmoitusta saa jakaa myös kavereille :)

Eyediver ja Eyelid -promokuvat

1.4.2017

Nyt se on varmaa, omenArt Tattoon toiminta siirtyy Riihimäeltä Turkin Alanyaan! Varatut työt teemme sovitusti, mutta heti sen jälkeen ryhdymme muuttopuuhiin ja roudaamme koko studion kaluston uuteen tulevaan toimipisteeseemme, jonka tarkemman osoitteen ilmoitamme tuonnempana.

Koska asiakkaamme myös täällä Suomessa ovat meille tärkeitä nyt ja aina, tulemme Alanyassa antamaan kaikille Suomen kansalaisille 20% alennuksen tatuointien hinnoista, jotka Turkissa ovat muutenkin Suomen hintoja edullisemmat. Jos siis mietitte seuraavan lomamatkanne määränpäätä, niin valitkaa Alanya ja tulkaa samalla hankkimaan meiltä parhaat matkamuistot ikinä!

Hyvästi siis Suomen kylmät ja koleat kelit, aurinkoranta kutsuu! :)

Karttakuva

1.4.2018

Haluatko pitää sisäelimesi turvassa tai ikuistaa rakkaimpasi nimen suoraan sydämeesi? Studiomme on tehnyt yhteistyösopimuksen kirurgian poliklinikan kanssa, joten nyt meidän kauttamme on mahdollista tatuoittaa myös sisäelimiä!

Sisäelinvarkauksia tapahtuu valitettavan paljon vielä tänäkin päivänä. Sisäelinten tunnistusmerkintä tatuoimalla on hyväksi havaittu keino ehkäisemään rikoksen uhriksi joutumista; Kun sisäelimet tunnistusmerkitään, tehdään siitä kertova tatuointi myös näkyvälle paikalle ihoon. Koska sisäelinvarkaat eivät pysty myymään merkittyjä elimiä eteenpäin, on heidän turha vaivautua anastamaan niitä henkilöiltä, joilla tämä merkki on näkyvissä. Hanki siis elinikäinen elinvarkausvakuutus jo tänään ja varaa aika sisäelimien tunnistusmerkintätatuoinnille!

Myös muunlaisten tatuointien toteuttaminen sisäelimiin on mahdollista, joten voit vaikkapa osoittaa ikuista rakkautta mielitietyllesi tatuoittamalla hänen nimensä sydämeesi tai liittää esimerkiksi voimasymboleita sisimpääsi. Etenkin muinaisilla itämaisilla merkeillä on selkeästi elämänlaatua vahvistava vaikutus, kun ne valitaan huolellisesti ja sijoitetaan merkitystään parhaiten vastaaviin paikkoihin kehossa. Rakkauteen liittyvät symbolit sydämessä, puhtauteen liittyvät sydämet maksassa, henkisyyteen liittyvät symbolit keuhkoissa ja viisauteen liittyvät symbolit aivoissa ovat omiaan edistämään sekä mielen- että kehon terveyttä. Tule ilmaiseen sisäelintatuointikonsultaatioon studiollemme niin lähdetään yhdessä kehittelemään pintaa syvempää tatuointia juuri Sinulle!

Pienestä lisämaksusta tatuointi voidaan toteuttaa musteella, joka näkyy röntgen-kuvissa, jolloin tatuoinnin laatua voi kätevästi seurata vuosien varrella :)

(Kaikki toimenpiteet videokuvataan, taltiointi kuuluu palvelun hintaan ja sen saa muistoksi sekä todisteeksi tatuoinnin suorittamisesta. Sisäelintatuointileikkaukset ovat lähes täysin turvallisia onnistumisprosentin ollessa jopa 78% vuonna 2017)

Sisäelintatuointien mainoskuva

1.4.2019

Muuta koirankakka tatuoinniksi!

Näin kevään tullen koirankakkakeskustelu käy jälleen kuumana. Tänä vuonna uutena ilmiönä ovat erilaiset kampanjat, joissa kakka toimii eräänlaisena valuuttana. Me päätimme myös osallistua talkoisiin, joten tarjoamme nyt vastuullisille kakankerääjille mahdollisuuden muuttaa koiran kakka tatuoinniksi!

Kakalla itsessään ei kuitenkaan ole meille mitään arvoa, vaan sillä että kakat siirtyvät puistoista, jalkakäytäviltä ja muilta hoidetuilta alueilta roskiin. Älä siis kiikuta kakkaa studiollemme, vaan postaa tähän ketjuun video siitä, kun keräät kakan ja laitat sen roskiin. Paras video palkitaan ja voittaja saa tatuoinnin, mutta here's the catch..

1. Teeman mukaisesti koirankakka muuttuu konkreettisesti tatuoinniksi, eli voittaja saa tatuointina oheisen koirankakkaa esittävän kuvan
2. Osallistumisaikaa on vain tämä vuorokausi, eli postaa videosi maanantain 1.4.2019 aikana!

Raati valitsee parhaan videon ja voittaja julistetaan tässä ketjussa.

Siistimmän ympäristön puolesta - onnea kilpailuun :)

Koirankakka tatuoinniksi -kuvitus

1.4.2020

Koronapandemia sai aikaan sen, että Euroviisut peruttiin tältä vuodelta. Mutta sehän ei estä meitä kuuntelemasta niitä, joten päätimme näyttää koronalle närhen munat ja kuunnella pelkkiä euroviisuja meidän studiolla joka ikinen päivä koko loppuvuoden ajan! Koska Euroviisut rulaa ja jokaisella on oikeus nauttia niistä kisojen peruuntumisesta huolimatta.

Jos euroviisuille tunnusomaiset iskelmät ja teknopoppi eivät ole sinun juttusi niin huoli pois, meillä on myös soittolista joka koostuu pelkästään rokista, metallista ja muusta sen suuntaisesta :)

1.4.2021

Erilaiset verkkokurssit ovat nykyään kovassa nosteessa, ja nyt mekin ollaan saatu tehtyä semmoinen! Tätä on valmisteltu kaikessa hiljaisuudessa jo pidemmän aikaa ja homma on viimein saatu siihen pisteeseen, että voidaan asettaa materiaali myös muiden nähtäville. Tietoa on kerätty tatuoimisen kaikilta osa-alueilta, myös niiltä joista ei pahemmin hiiskuta julkisesti.

Haluatko siis tietää tatuoimisesta kaiken sen, minkä mekin? Tämän verkkokurssin etuna on, että kaikki on kerrottu suomeksi, ja avattu myös mitä tarkoittavat ne termit, joihin ei löydy suoraa suomennosta.

Käsiteltävät aihepiirit sisältävät mm. asiakaspalvelun kannalta tärkeitä pointtereita, ohjeita tatuointikuvien suunnitteluun, hygieniaoppia, tatuointitarvikkeiden ja välineistön läpikäynnin (mm. coilikoneiden kasaamisen ja omien neulojen juottamisen salat), stensiilin tekemisen ja asennuksen, tatuointitekniikan juurta jaksain, sekä yrityksen pyörittämisen kannalta tärkeitä asioita kuten oman toiminimen puitteissa työskentelyyn, tatuointiliikkeen ylläpitämiseen, asiakashankintaan, töiden hinnoitteluun ja aikataulutukseen liittyviä juttuja.

Kurssi koostuu kymmenistä videoista ja lukumateriaalista, ja on kokonaisuutena satojen eurojen arvoinen. Mutta tänään, ja VAIN tänään, tämä kaikki on nähtävillä ILMAISEKSI. Huomisesta (2.4.) alkaen kurssi on tukevan maksumuurin takana.

Tällä ilmaisella päivällä toivomme saavamme sekä palautetta aikaansaannoksistamme, että sanan kiertämään :)

Kurssin löydät kotisivuiltamme: https://www.omenart.fi/artikkelit/verkkokurssi

1.4.2022

Meillä on ilo esitellä tämän kevään uusin hitti, 24 karaatin tatuoinnit!

Asiakkaidemme toiveesta olemme viimein saaneet valikoimaamme tatuointivärin, joka on tehty puhtaasta kullasta! Tämä Italiassa kehitetty uutuustuote on monelle vielä tuntematon, mutta maailmalla nopeasti etenkin rikkaiden ja julkkisten keskuudessa suosiotaan kasvattanut innovaatio.

Tällä värillä saat upeita, kullanhohtoisia elementtejä ja yksityiskohtia niin uuteen kuin vanhaan tatuointiisi -Mahdollisuudet ovat rajattomat!

Hintakaan ei päätä huimaa, sillä tatuoinnin normaalin hinnan päälle tulee ainoastaan tatuoinnissa käytetyn kullan arvo 60€/gramma. Pienin mahdollinen tatuoimiseen tarvittava määrä on kaksi grammaa, ja mikäli kultaa jää kupista käyttämättä, saat pitää sen itselläsi :) Saat itsellesi niinikään myös paperit, joilla ylimääräistä väriä pyyhitään iholta pois työskentelyn aikana, eli hippuakaan kultaa ei heitetä hukkaan ;)

Kultainen tatuointiväri on myös Reach-yhteensopiva, sillä vaikka EU on rajoittanut monien muiden metallien käyttöä tatuointiväreissä, ei kulta kuitenkaan ole vielä päätynyt kiellettyjen aineiden listalle. Eivät EU-byrokraatit varmaan osanneet arvata, että kultaista tatuointiväriä koskaan tultaisiin kehittämään :D Jos siis haluat itsellesi aidon, kultaisen tatuoinnin, niin kannattaa toimia nyt ennen kuin tämäkin hupi kielletään :P

Tervetuloa tatuoitavaksi!

1.4.2023

Haluatko muokata kurvejasi tatuoinneilla -ihan oikeasti? Skindeep-tatuoinnit ovat aivan uudenlainen metodi kehonmuokkauksen saralla, ja ne tulevat myös meidän palveluvalikoimaan kunhan ollaan läpikäyty Skindeep koulutus!

Skindeepin toiminta perustuu kahteen elementtiin: Thinning Ink hajoittaa rasvasoluja ja saa ne liikkeelle, ja Rounding Ink kerää magneetin lailla rasvasoluja vaikutusalueelleen. Näitä kahta tuotetta käyttäen voidaan siis siirtää liikakilot vyötäröltä rintoihin ja pakaroihin, ja ainoastaan Thinning Ink:iä käyttäen rasvasolut saadaan poistumaan kehosta aineenvaihdunnan mukana :)

Thinning- ja Rounding Ink siis tatuoidaan ihoon kuten mikä tahansa tatuointi, ja tatuoinnin parantuessa ne imeytyvät syvemmälle rasvakudokseen. Skindeep-tatuoinnit voidaan toteuttaa joko perinteiseen tapaan kuvana, jolloin vaikuttavat aineet sekoitetaan tatuointiväriin, tai vaihtoehtoisesti väritön vaikutusaine voidaan tatuoida ihoon myös sellaisenaan, jolloin käsittelystä saattaa jäädä ainoastaan pienet arvet.

Muodonmuutos tapahtuu kuukaudessa ja on sikäli pysyvä, että siirtyneet rasvasolut eivät kulkeudu enää takaisin alkuperäiselle paikalleen, mutta uusia rasvasoluja voi kuitenkin kehittyä tavalliseen tapaan niiden tilalle. Käsittelyn voi uusia vuoden välein.

Skindeep-metodin opiskelua varten tarvitsemme neljä harjoitusasiakasta, jotka saavat palvelun ilmaiseksi. Valitsemme harjoitusasiakkaat tasapuolisesti arvonnalla, johon pääset mukaan kommentoimalla tähän julkaisuun ”Hep!” tämän päivän kuluessa :)

Arvontaan osallistuminen ei ole vielä sitova ilmoittautuminen, valituille lähetetään kattava infopaketti johon tutustuttuaan voi päättää lähteekö mukaan. Jos onni ei siis osu omalle kohdalle samantien, voi kuitenkin vielä saada peruutuspaikan!

Lisätietoa ja hinnasto Skindeep-tatuoinneista julkaistaan lähiaikoina, stay tuned!