Outi

Outi on harrastanut piirtämistä lapsesta saakka sekä opiskellut kuvataiteilijaksi Satakunnan ammattikorkeakoulussa. Rakkaus piirtämiseen johdatti hänet tatuointien valtavaan maailmaan, kun hän pääsi tatuointiliikkeeseen suunnittelemaan tatuointimalleja sekä harjoittelemaan tatuoimista vuosina 2006-2007. Hän on toiminut tatuoijana siitä lähtien ja avasi oman studionsa omenArt Tattoon Riihimäelle kesäkuussa 2009.

Tatuointitaiteen saralla Outi on ollut niin sanotusti joka paikan höylä joka ei ole erikoistunut mihinkään tiettyyn tyylilajiin, mutta nykyään hän kokee ettei ole parhaimmillaan tekstitatuointien ja geometristen kuvien toteuttamisessa. Outi tekee kaikkein mieluiten väririkkaita tatuointeja sekä realismia jäljitteleviä kuvia, ja hänellä on runsaasti kokemusta peitekuvien tekemisestä.

Outi ei tee tatuointeja korviin, kasvoihin, silmiin, limakalvoille, kainaloihin, kämmeniin, sormien ympäri, varpaisiin, jalkapohjiin eikä intiimialueille. Näiden lisäksi hän ei tee nuorille tai vasta vähän tatuoiduille asiakkaille tatuointeja kaulaan, sormiin tai kämmenselkään.

Outi tekee tatuointeja myös messuilla ja vierailevana artistina muissa studioissa.

Outi instagramissa: @omenouti
Outin töitä facebookissa: Tatuointeja / Outi

Värilliset tatuoinnit

Harmaasävyiset tatuoinnit

Valokuvasta/mallista tehdyt tatuoinnit

Hihat ja puolihihat

Peite- ja ehostustyöt