Tule meille töihin!

Studiomme on Riihimäellä pisimpään toiminut tatuointiliike. Meillä on avarat, viihtyisät tilat, tilavat työpisteet ja positiivinen tekemisen meininki. Pyrimme verkostoitumaan ja tekemään studiotamme tunnetuksi kotimaisilla tatuointimessuilla, joille osallistumme kevät- ja syyskaudella. Haluatko liittyä asiantuntevaan tiimiimme? Tällä hetkellä meillä on seuraavanlaisia paikkoja avoinna:

Tatuointiharjoittelija

Studiomme on tällä hetkellä vailla tatuointiharjoittelijaa.

Harjoittelijana tatuointiliikkeessä toimiminen on perinteisesti paras tapa ammatin opiskeluun, sillä työn oppii käytännössä vain itse tekemällä ja ammattilaisten työskentelyä vierestä seuraamalla. Tatuoimisen perusteet hygieniaa, välinehuoltoa ja asiakkaan kanssa toimimista myöten oppii tehokkaimmin ammattilaisen ohjauksella, jolloin myös välttyy tekemästä yleisimpiä aloittelijan virheitä.

Harjoittelijan toimenkuvaan kuuluu mm. asiakaspalvelussa avustaminen, studion siistinä pito, messuilla avustaminen, ostoksilla käynti ja ylipäätään kaikenlaiset askareet, joita muilla ei ole aikaa hoitaa. Työstä ei makseta palkkaa vaan sitä vastaan opetetaan tatuoimisen jalo taito.

Hakijalta odotamme:

- Hyvää suomen ja englannin kielen osaamista; Pieni osa asiakkaistamme ei puhu suomea, ja suurin osa opiskelumateriaalista on englanniksi.
- Piirustustaitoa ja jonkinlaista taiteellista lahjakkuutta; Tatuointityö pohjautuu kuviin ja niiden tekemiseen. Kuvankäsittelytaidot katsotaan eduksi.
- Oma-aloitteisuutta ja kykyä itsenäiseen työskentelyyn; jotta meidän ei tarvitse holhota, vahdata ja käskyttää.
- Sosiaalisuutta ja palvelualttiutta; Tatuoijan työ on enimmäkseen asiakaspalvelua, ja meidän kanssa pitää tulla toimeen myös :)
- Nöyryyttä ja kuuliaisuutta; Kumarrella ei tarvitse, mutta annettuja ohjeita tulee noudattaa eikä ylpeys saa ottaa valtaa taitojen kehittyessä.
- Hyvää itsetuntoa ja itseluottamusta; Jokaisesta suoritetusta tehtävästä ei automaagisesti ropise kehuja. Palauteesta ei pidä lannistua.
- Täsmällisyyttä; Töissä pitää olla sovittuina aikoina ja askareet hoitaa annetun ajan puitteissa siten kuin on ohjeistettu.
- Hyvää keskittymiskykyä, tarkkuutta, huolellisuutta; Tatuoiminen on erittäin pitkäjänteistä ja vaativaa hommaa.
- Paineensietokykyä; Pään pitää pysyä kylmänä haastavissakin tilanteissa.
- Sitoutumiskykyä ja luotettavuutta; Aloitetut projektit tulee saattaa loppuun sovitusti, eikä tehdä ohareita asiakkaille tai kollegoille.
- Täysi-ikäinen pitäisi olla myös, sillä jos ikä ei riitä tatuoinnin teettämiseen, ei se riitä myöskään sen opiskelemiseen.

Aiempaa tatuointikokemusta ei vaadita. Haemme harjoittelijaksi ensisijaisesti sellaista henkilöä, joka aikoo luoda uran tatuoitsijana ja haluaa liittyä osaksi tekijätiimiämme harjoittelun päätyttyä, jotta arvokas oppi ei menisi hukkaan.

Jos katsot täyttäväsi nämä kriteerit niin lähetä vapaamuotoinen hakemus Outille: outi@omenart.fi ja liitä mukaan myös työnäytteitä tekemistäsi piirroksista, maalauksista ym. tuotoksistasi, myös tatuointikuvista jos olet niitä jo tehnyt, tai linkki portfolioosi. Pätevän oloiset hakijat kutsutaan haastatteluun sekä mahdollisesti myös lyhyelle koeajalle ennen valinnan suorittamista.