Oheistuotteet

Studiollamme on myynnissä lahjakortteja, tatuointien jälkihoitotuotteita sekä joitain kaula- ja korvakoruja.

Lahjakortit

Myymme tatuointilahjakortteja vapaasti valittavalle summalle 12kk voimassaoloajalla.

Lahjakortin voi tulla ostamaan studioltamme milloin tahansa aukioloaikojen puitteissa. Voimme myös lähettää lahjakortin postitse siinä tapauksessa, jos lahjakortin hankkija ei pääse noutamaan korttia studiolta ja maksaa sen ensin tilillemme. Valitettavasti emme kuitenkaan pysty antamaan takeita siitä, miten kortti postin mukana kulkee.

Lahjakortin voi hankkia mille summalle tahansa. Mikäli tatuoinnin kokonaishinta ylittää lahjakortin arvon, maksaa asiakas erotuksen. Mikäli lahjakortin arvo ylittää tatuoinnin hinnan, ei yli menevää osuutta palauteta rahana. Ylimenevä osuus voidaan korvata jälkihoitotuotteilla tai uudella lahjakortilla. Lahjakortti kannattaa käyttää jo tatuointiaikaa varattaessa ennakkomaksun yhteydessä, jotta sen saa hyödynnettyä kokonaisuudessaan tatuoinnin hinnassa.

Lahjakortit ovat pääsääntöisesti voimassa vuoden ajan myyntipäivästä lukien. Joulun alla pukinkonttiin hankittavien lahjakorttien voimassaoloaika merkitään alkamaan jouluaatosta. Tatuointia ei tarvitse saada teetettyä lahjakortin voimassaoloajan puitteissa; Riittää, että sinä aikana tulee kortin kanssa varaamaan ajan liikkeeseemme.

Hankituista lahjakorteista ei palauteta rahoja takaisin, joten lahjan hankkijan kannattaa ennen kortin ostamista selvittää, onko lahjan saaja todellakin valmis sen hyödyntämään. Lahjakortti ei ole henkilökohtainen, joten sen voi myydä eteenpäin tai antaa jollekin toiselle käytettäväksi. Lahjakortin sisältämä etu on käytettävissä ainoastaan lahjakorttia vastaan.

Tatuoinnin jälkihoitotuotteet

Studiollamme on myynnissä muutamia hyviksi kokemiamme tatuoinnin hoitotuotteita.

Lucky Aki's Magic Touch Tattoo wax

Kotimainen ja vegaaninen tatuointivaha, joka sisältää ainoastaan luontaisia raaka-aineita. Purkki kulkee kokonsa ansiosta näppärästi sekä taskussa että laukussa, säilytys huoneenlämmössä.

Easy Tattoo Tattoo Cream

Meillä pisimpään myynnissä ollut kestosuosikki, helposti levittyvä ja helppokäyttöinen tatuointivoide. Saatavilla 50ml ja 100ml pakkauksissa sekä 4ml annospusseina.

Easy Tattoo Natural

Vegaaninen tatuointivaha.