Koronatiedote

Koronavirusta ei enää luokitella hengenvaaralliseksi tartuntataudiksi, joten myös meidän studiolla on otettu askeleita kohti normaalia arkea. Osa jo rutiiniksi muodostuneista hygieniakäytännöistä tulee jatkumaan myös korona-arjen jälkeen, näitä ovat käsien pesu studiolle tullessa sekä tukihenkilöiden rajoittaminen yhteen henkilöön tatuoitavaksi tullessa.

Koska sekä asiakkaidemme että työntekijöidemme turvallisuus on meille edelleen tärkeää, toivomme että kaikki asiakkaamme noudattavat seuraavia ohjeita.

Ethän asioi studiollamme, jos..

-Sinulla on todettu koronatartunta, jota edelleen sairastat, tai olet karanteenissa
Voit sen sijaan olla meihin yhteydessä esim. puhelimitse tai sähköpostitse, niin palvelemme parhaamme mukaan.

-Sinulla ilmenee oireita kuten kuumetta, yskää, kurkkukipua, nuhaa, päänsärkyä, lihaskipuja tai hengenahdistusta, tai mikäli olet muutoin kipeä
Tatuoitavaksi ei kannata tulla kipeänä muutenkaan, ja nyt omasta terveydestä huolehtimisen lisäksi täytyy pitää huolta myös muiden terveydestä.

-Olet ollut kontaktissa henkilöön, jolla on todettu koronatartunta, tai epäilet muutoin altistuneesi virukselle
Virus voi tarttua myös ennen oireiden esiintymistä, joten saatat levittää sitä tietämättäsi.

Tatuointiajan siirtäminen onnistuu matalallakin kynnyksellä.

Ota yhteyttä joko studioon tai suoraan tatuoijaasi puhelimitse tai sähköpostitse, viikonpäivästä ja kellonajasta riippumatta, niin siirrämme aikaasi eteenpäin. Et menetä varausmaksua vaikka aikaa siirrettäisiin lyhyelläkin varoitusajalla, kunhan otat yhteyttä välittömästi, kun tiedät että aikaasi tarvitsee siirtää.

Studion puhelimeen 045-2325482 voi soittaa arkisin klo 11-18 välisenä aikana. Tekstiviestit, sähköposti ja WhatsApp toimivat kellon ympäri ja niitä seurataan säännöllisesti, vaikka vastausajat saattavat venyä.

Studio on pääsääntöisesti auki ti-pe klo 12-17

Toimimme tällä hetkellä normaalein aukioloajoin ja paikalle saa tulla konsultaatioon tai varaamaan aikaa myös ennalta ilmoittamatta.

Ohjeita studiolla asioiville:

1. Ethän ota mukaasi enempää kuin yhden seuralaisen.
Pyrimme karsimaan studiolla oleskelijoiden määrää. Seuralaisten (esim. puolison, lasten tai kavereiden) määrä on rajattu yhteen per asiakas. Tatuoitavaksi tullessa lapsia ei sovi tuoda lainkaan.

2. Kun tulet sisään, ota kengät pois ja käy pesemässä kätesi.
Tiskillä on saatavilla käsidesiä, mutta käsien huolellinen pesu saippuan kanssa on tehokkain keino viruksen torjunnassa. Pese kädet myös, ennen kuin syöt välipalaa, naposteltavaa tai eväitä. Ota omat eväät mukaan.

3. Pidä muihin paikalla oleviin etäisyyttä mahdollisuuksien mukaan.
Kaikeksi onneksi studiomme on hyvin tilava ja riittävä turvaväli on useimmilla suomalaisilla käytössä luonnostaan. Vältetään myös kättelyä ja muuta ylimääräistä kontaktia.

4. Kasvosuojan käytössä voit käyttää omaa harkintaa
Maskien suhteen olemme siirtyneet käytäntöön, että artisti käyttää maskia mikäli asiakas sitä toivoo. Emme enää edellytä kasvosuojan käyttöä myöskään asiakkailtamme.

5. Kun hoidat parantuvaa tatuointia, pese kädet huolellisesti saippuan kanssa ennen kuin käsittelet tatuointiasi tai tatuoinnin hoitotuotteita.
Tatuointi on avohaava, joka voi toimia väylänä viruksille. Tatuoinnin päälle asennetaan yleensä haavakalvo sen valmistuttua. Niin kauan kuin kalvo pysyy tiiviisti paikallaan eikä ala ärsyttää, ei tatuointia tarvitse käsitellä.

Tietoa Koronasta

Lisätietoa koronaviruksesta terveyden ja hyvinvoinnin laitoksen sivuilla: https://thl.fi/fi/web/infektiotaudit-ja-rokotukset/ajankohtaista/ajankohtaista-koronaviruksesta-covid-19